Novemberljus från Spaceclub


Känns jobbigt att säga men hösten är över och vintern på G. Det måste vara min ålder som gör att tiden går fort och tyvärr är våren och sommaren över lika fort.

Det som hänt den senaste månaden är att vi fått en ny kaffemaskin på plan 3, TV i fikarummet på plan 2 och några nya hyresgäster. De små rummen på 5 kvm är nu fullbelagda men vi har fortfarande några större rum lediga samt både Fasta platser och Drop In finns lediga för inflyttning omgående.


Nyheter från våra kunder

Avionero


Resesajten Avionero med världens största utbud och mest flexibla sökmotor är sen en tid tillbaka ”up and running”. Nästa steg är att gå ut och lansera den för den breda allmänheten till årsskiftet. Det kommer bli en mycket spännande resa att få följa deras utveckling och tillväxt.

Testa själv på www.avionero.se


Sharespine

SaaS-bolaget Sharespine etablerar dotterbolag i USA och är redan på plats i Palo Alto, Kalifornien. Fantastiskt kul att det går bra för våra vänner och även denna resa ska bli kul att följa. Om jag känner Runar rätt så finns det fler nyheter i bakfickan så det är nog inte sista gången vi läser om Sharespine här.

Länk till pressmeddelande.


Händer i Malmö

Julmarknad på Mitt Möllan 2-5 december

Jul på slottet

28 november


Kristina från Duvemåla - Konsertversionen

26-27 mars 2022


Home Alone – in Concert (2021)

16-17 december


Nalles julstämning 2021

11 - 12 december

Rock 'N' Roll Xmas Party med Kalle Moraeus & Co.

2-11 december

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla