Spaceclub tar över Entreprenörscenter i MalmöFF Invest AB är ny ägare till Entreprenörscenter Ett, EC1, genom sitt dotterbolag Spaceclub Sverige AB.

På FF Invest har vi i flera år funderat på hur man kan utveckla kontorshotellverksamheter eftersom vi anser att det saknas idéer och att våga tänka utanför boxen. När detta tillfälle dök upp agerade vi fort. Men nu har vi ingen brådska utan nu gäller det först att arbeta med det vi förvärvat. Att utveckla och testa idéer i verkligheten för att i nästa steg hitta nya intressanta lokationer att kopiera konceptet på.


Inom kontorshotellbranschen är inneorden just nu Coworking, Activity base working, Rent a office och Office space for rent. På svenska heter det kort och gott kontorshotell. Precis som alla andra kontorslokaler oavsett om man hyra via ett kontorshotell, hyr av en hyresvärd eller äger lokalerna själv så stimulerar vi och våra lokaler till samarbete. Det är inget hokus pokus. Vårt fokus är att driva kontorshotell med tjänster utöver det vanliga. Helt enkelt tjänster som ska göra vardagen lite enklare för våra kunder.


Vi tror att världen förändras till det bättre varje dag och vi tror också på människan positiva vilja. Pandemin har dramatiskt


påskyndat utvecklingen på både gott och ont om hur vi arbetar. Vi tror det kommer något positivt av det också och att vi aldrig vi kommer tillbaka till hur det såg ut innan. ”Lite ödmjukt sagt” vill vi driva denna positiva utveckling.


Verksamheten kommer att läggas i ett nytt bolag och vi kommer då samtidigt att byta namn till Spaceclub Sverige AB som har sitt säte i Vellinge kommun men första etableringen i Malmö vilket är Malmös mest centrala kontorshotell beläget på Balzarsgatan.


Kort om Spaceclub:

Spaceclub Sverige AB har sitt första kontorshotell på Baltzarsgatan 18 i Malmö vilket är Malmös mest centrala kontorshotell med idag ett 15-tal företag som kunder. Verksamheten har öppet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och 365 dagar om året. Spaceclub har fokus på service och att utveckla servicetjänsterna med kunden i centrum till konkurrenskraftiga priser.


Kort om FF Invest AB:

Bolaget startade 2013 under namnet Flipp Flopp Invest AB med målsättningen att investera och förvalta aktier i mindre onoterade bolag. Mycket långsiktigt och med fokus på affärsidé, marknad och personerna bakom.


27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla