Om Space Club

Space Club är ett kontorshotell som har öppet 365/7/24 och ligger oslagbart centralt i Malmö. Det är det perfekta kontorshotellet om man vill ha ett kontor som inkluderar allt du behöver.

 

Lokalerna är ljusa och fräscha med företagsvänligt klimat och god service till rätt pris. Vi är ett attraktivt alternativ för dig som söker ett ett eget kontor eller önskar en flexplats.

 

Som hyresgäst får du tillgång till parkering, mötesrum och andra faciliteter samtidigt som du blir en del i ett nätverk där du träffar potentiella kunder och affärspartners.

Som extern kund är du välkommen att boka mötesrum. Mer info och priser finns på hemsidan under members.

Hej, jag heter Karin och är platschef för Space Club. Jag sköter både drift och administrationen men min huvuduppgift är att med en hög servicegrad se till att våra kunder trivs och att kvalitén i våra tjänster motsvarar våra kunders högt ställda förväntningar. Jag är på plats i måndag till fredag mellan 8:30 - 17:00.

Karin centrerad.png

Space Club Sverige AB har sitt första kontorshotell på Baltzarsgatan 18 i Malmö vilket är Malmös mest centrala kontorshotell med drygt 20 företag som kunder. Verksamheten har öppet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och 365 dagar om året. Space Club har fokus på service och att utveckla servicetjänsterna med kunden i centrum till konkurrenskraftiga priser.