Kontorsplats i Malmö med centralt läge

 

Spaceclub har arbetat fram en smidig lösning för företag som behöver en kontorsplats, vi har effektiviserat startprocessen genom att göra det väldigt enkelt att både hyra och flytta in snabbt och smidigt. Vi har många olika lösningar för att göra det så enkelt som möjligt för företag att hitta en kontorsplats där allt ingår, som postadress, konferensrum i 2 timmar per dag, reception, internet, kaffe, larm och städning.

 

Professionell Miljö
 

Hos Spaceclub jobbar ni i en utvecklande och professionell miljö där ni kan ta ert företag till nya höjder. Vi vill bistå er med en form av trygghet när det kommer till plats samt rådgivning. Arbetsmiljön är god med bra klimat samt ljusinsläpp från två håll. Förutom faciliteterna blir man också en del av ett nätverk där du träffar potentiella affärspartners samt potentiella kunder.

 

Flexibla lösningar

 

Spaceclub erbjuder en flexibel lösning för att ditt företag ska känna en trygghet när ni har en kontorsplats hos oss. Den flexibla lösningen betyder att ni kan alltid ändra storlek på kontorsplatsen beroende på hur er situation ser ut, vi vill alltid vara så tillmötesgående som möjligt. Våra kontor har öppet 24/7 året runt, vilket gör att ni har tillgång till er kontorsplats när ni än behöver det.

 

Har du kollegor på besök? Det finns möjlighet att betala per dag för en flexplats  samt parkeringsplats i vårt garage.

Du

Korridor.jpg