Flexplats

En flexplats är en flexibel lösning för er som vill ha möjlighet till en arbetsplats mellan 08:30-17 eller kanske kombinera detta med att jobba hemifrån och få ett avtal med kort bindningstid.

 

Du slår sig ner vid en ledigt skrivbord och har tillgång till allt du behöver och lite till.
Kaffe, WIFI och städning  och skåp ingår. Det går att boka mötesrum mot en avgift och även att använda skrivaren mot en liten avgift.

 

Företagsnamn och posthantering ingår inte men även detta kan du köpas till mot en billig peng. Uppsägningstiden är kort vilket innebär en månad från närmast kommande månadsskifte.

Det finns även möjlighet att få 24/7 access på flexplats. Kontakta oss för mer information angående denna lösningen.

Våra priser och avtal ligger på hemsidan under Members”. Tveka inte att höra av dig för en visning eller om du har frågor.

Flex plats per dag

 

Är du på resande fot och behöver en arbetsplats i Malmö? Har du enstaka dagar då du vill jobba inne i stan? Hos oss kan du hyra en drop in plats per dag. Det står dig fritt arbeta  mellan 08:30-17 mån-fre. Kaffe städning, wifi ingår. Adress, posthantering ingår inte. Mötesrum finns att tillgå mot avgift.

 

För flexplatser finns även tysta rum att tillgå om du vill prata i telefon privat eller ta ett webbmöte.

 

Våra priser och allmänna villkor ligger på hemsidan under Members”. Tveka inte att höra av dig för en visning eller om du har frågor.

Drop In.jpeg